SEURA

Kouvolan taiteilijaseura KOUTA ry. perustettiin 28.5.2009.
Kuluvalla kaudella puheenjohtajana toimii Markku Metso.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Kouvolan alueen kuvataiteen kehitystä ja näkyvyyttä, valvoa ja kehittää Kouvolan seudun ammattitaiteilijoiden yleisiä etuja, järjestää näyttelyitä, harjoittaa julkaisu-, valistus-, opetus- ja työhuonetoimintaa, antaa ammattiin liittyvää tiedotuspalvelua, edustaa alueellista kuvataidetta kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa ja toimia yhteistyössä muiden yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Seuran ylläpitämä KOUTA-galleria sijaitsee Kouvolan Taidemuseo Poikilon tiloissa.

https://www.instagram.com/kouvolantaiteilijaseura/

https://www.facebook.com/kouvolantaiteiljaseura/

Seura ylläpiti Kaakon taidelainaamon Kouvolan toimipistettä Kuusankosken Taideruukissa vuosina 2016-2019.

JÄSENHAKU

Haluatko hakea jäseneksi Kouvolan taiteilijaseura KOUTA ry:hyn?

KOUTA:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on taidekoulutuksen tai taiteellisen työskentelyn kautta osoittanut ammatillisen osaamisensa. Henkilön tulee asua Kymenlaakson alueella, olla sieltä kotoisin tai muuten toimia alueella.

Jäsenhakemukset käsitellään vuosittain lokakuun lopussa KOUTA ry:n johtokunnan kesken. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksistä marraskuun aikana.

Hakemus yhtenä pdf-tiedostona etunimisukunimi.pdf
– Vapaamuotoinen artist statement
– kuvia töistäsi teostietoineen (tai linkki kotisivuille)
– CV

Laita hakemus sähköpostitse lokakuun aikana:
info(at)kouvolantaiteilijaseura.fi

Tarkempia tietoja seurasta, seuran toiminnasta ja seuraan liittymisestä saa osoitteesta info(at)kouvolantaiteilijaseura.fi