SEURA

Kouvolan taiteilijaseura, KOUTA ry,  perustettiin 28.5.2009.
Kuluvalla kaudella 2017 puheenjohtajana toimii Hanna Peräkylä.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Kouvolan alueen kuvataiteen kehitystä ja näkyvyyttä, valvoa ja kehittää Kouvolan seudun ammattitaiteilijoiden yleisiä etuja, järjestää näyttelyitä, harjoittaa julkaisu-, valistus-, opetus- ja työhuonetoimintaa, antaa ammattiin liittyvää tiedotuspalvelua, edustaa alueellista kuvataidetta kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa ja toimia yhteistyössä muiden yhteisöjen ja järjestöjen kanssa.

Seuran ylläpitämä KOUTA-galleria sijaitsee Kouvolan Taidemuseo Poikilon tiloissa. Galleriaan näyttelyaikoja voivat hakea KOUTAn, Etelä-Karjalan ja Kotkan taiteilijaseurojen jäsenet.

Seura ylläpitää myös Kaakon taidelainaamon Kouvolan toimipistettä Kuusankosken Taideruukissa. Taidelainaamossa on myynnissä ja lainattavissa KOUTAn, Etelä-Karjalan taiteilijaseuran ja Kotkan taiteilijaseuran jäsenten töitä.

JÄSENHAKU

Haluatko hakea jäseneksi Kouvolan taiteilijaseura KOUTA ry:hyn?
Jäsenhakemukset käsitellään vuosittain lokakuussa.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse:
info@kouvolantaiteilijaseura.fi

Hakemukseen mukaan
– CV
– kuvia töistäsi tai linkki kotisivuille
– Vapaamuotoinen artist statement

Tarkempia tietoja seurasta, seuran toiminnasta ja seuraan liittymisestä saa osoitteesta info(at)kouvolantaiteilijaseura.fi